Finalment cau la pilota de Sergio Ramos sobre el cap d’un solleric

0
703
CC BY-SA 3.0 per Simo82

Quasi tres anys ha tardat a tornar a tocar terra, però finalment ha caigut. La pilota que Sergio Ramos va llançar als núvols en el penal d’aquell 26 d’abril de 2012 contra el Bayern de Munich ha caigut a Sóller. Concretament sobre el cap de Toni Mestre. “Estava jo llaurant tan tranquil amb el motocultor que de cop m’ha caigut una cosa desinflada sobre el cap”, explica Mestre, qui afegeix que “tot d’una m’he assustat i quan he vist que era una pilota no he entès res”.

El solleric, que en aquell moment estava sol al foravila, s’ha personat a les dependències policials per explicar el cas: “De bones a primeres he pensat que algú me l’havia tirat, però no hi havia ningú i he pensat que algú des del Parlament estaria tirant pilotes a fora”. Tot i així, després de les proves realitzades a la pilotes per experts forenses de Ciutat s’ha determinat que aquella era la pilota que va causar, en part, l’eliminatòria del Madrid d’aquell any a la Champions.

“Probablement la pilota hagi vagat per la troposfera”, explica Joana Campins, forense i astrofísica, “conduïda quasi de forma indefinida pels corrents d’aire calent. D’aquesta manera s’hauria mantingut en suspens durant tan de temps”. Toni Mestre explica a Foc i Fum que ara mateix té pensat visitar la capital del Regne per retornar-li la pilota al jugador madridista, ja que “a tothom li agrada tocar-se les pilotes”.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí