ETA renuncia a les armes però reconeix que lo de Carrero va molar

2
607

Foc i Fum ha aconseguit declaracions d’una persona basca i, per tant, susceptible de ser de d’ETA, segons el Govern i el GAL, on manifesta que “era hora ja de donar el pas. Jo vaig entrar perquè m’agradava el rollo, però ara no puc anar a fer cap cervesa. No estic orgullós del que ha fet l’organització. Això sí, només d’una cosa, ningú podrà negar que lo de Carrero va molar tres pobles… O tres pisos”.

Recordem que Carrero Blanco, feixista assassí que menjava nins petits i veia comunistes i maçons per tot, era president del Govern espanyol de la dictadura franquista quan ETA el va enviar al cel ajudat de 100 quilos de goma 2, el 1973.

L’organització basca armada ETA va posar la data del 8 d’abril com a dia de desarmament unilateral i indefinit. Des de llavors moltes han estat les reaccions -excepte de Mariano Rajoy, que segueix en estat de letargia-, la majoria aplaudint la decisió. De fet, tot apunta que Rajoy es quedarà sense programa electoral i ell mateix ha afirmat que “és el PP qui tria el programa electoral i és ETA qui vol que el PP tengui programa electoral”.

2 COMENTARI

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí