Estudi demostra que tenir mare, germana o filles no et fa feminista

0
956

Investigadores de la Universitat de Nouer han demostrat que tenir mare, germanes o fins i tot filles, no fa que siguis feminista. Segons el document, hi ha un 90% de probabilitat que, tenguis un masclet ficat en el moll dels ossos, tenguis mare o no.
Des de la Universitat de Nouer han estudiat el cas a través d’una àmplia mostra d’espècie masculina i més enllà del típic conservador, consumidor de cocaïna, putes, futbol i bar, el que més ha sorprès de l’estudi és la gran quantitat d’homes “corrents” molt més masclistes del que es pensaven. “Fins i tot n’hem trobat amb tendència a votar partits de centre o esquerra, fills d’una mare, esposos d’una dona, amb més d’una filla i amb diverses nebodes i germanes” expliquen des de Nouer, mentre afegeixen que tots ells afirmaven no ser masclistes pel seu parentesc amb el sexe femení. “Va resultar que, tot i el parentesc amb diverses dones, tots aquests homes eren el més matxirulo que et poguessis trobar” afirma una de les investigadores.

Amb aquest rigorós estudi, la universitat de Nouer va poder demostrar que qualsevol home té altes probabilitats de ser un masclista i que fins i tot hi ha dones que també ho poden ser. “Sabem que els resultats sorprendran molta gent però el cas és que aquesta és la fotuda realitat” afirmen des de la universitat.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí