Es filtren tots els exàmens de selectivitat

1
848

Avui comença la selectivitat a les Illes Balears i Foc i Fum ha tengut accés als exàmens que es faran durant aquests tres dies a diversos centres de Mallorca. El nostre informador, que de fet és un hacker que s’examinarà de la sele i de qui no en podem revelar la identitat, ens assegura que han canviat tots els tipus de pregunta respecte d’anys anteriors. “Això serà un caos tetes”, assegura la nostra font.

Per no revelar tot el contingut dels exàmens, Foc i Fum comparteix amb els seus lectors una pregunta d’alguns dels exàmens d’aquests dies:

Física: “Explica en l’espai donat [mitja pàgina] i amb les fórmules pertinents la Teoria de Cordes i el funcionament detallat dels forats de cuc”.

Llengua catalana i literatura: Apunta, breument, les normes d’accentuació en català. Si, tio, perquè deixis de fer faltes.

Llengua castellana i literatura: Explica la diferència entre hay/ahí/ay com si l’expliquessis a un garrulo choni.

Química: Com fabricar amfetamina. Punt extra: Com fabricar-la i que no te pillin.

Economia: Fes un estudi detallat de com passar la setmana amb 5€ per cerveses, tabac i preservatius i que et sobrin doblers per anar al cinema.

Filosofia: Simula una conversa en una taula rodona en un plató de televisió entre: Kant, Marx, Pitàgores i Locke. La taula rodona seria moderada per Descartes. El tema de debat seria “És l’home bo per naturalesa?”

Història d’Espanya: Explica les causes profundes, les causes immediates i el factor detonant de la vaga dels docents de les Illes Balears. Argumenta si creus que ha tengut res a veure amb la gran merda que s’ha menjat la caiguda electoral de Bauzá (enguany l’Estatut ens el passam pel forro).

Biologia: Raona si és saludable o no menjar-se els mocs.

Psicologia: Explica amb arguments científics com llegir el que publica Foc i Fum i no tenir ganes de cremar els seus redactors vius.

Anglès: What the fuck is the verb to be?

Literatura universal: Explica’ns un conte de Cortázar. Va, el que vulguis.

1 COMENTARI

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí