Es construiran 400 escoles noves al mar per respectar la distància de seguretat entre alumnes

El que no millorarà serà la ràtio d'alumnes per professor, que seguirà sent la mateixa

0
856

El Govern ha anunciat la creació de 400 escoles noves per permetre el retorn a les aules dels alumnes abans de l’estiu. “Cal respectar la distància de seguretat i com que no tenim espai suficient, crearem escoles a rompre, com els xinesos”, ha anunciat la presidenta Francina Armengol. Només té una pega, segons la cap del Govern: “Haurà de ser al mar, que Mallorca amb tanta autopista ja no dona per tant”. Així, afegeix, “es callaran els pares, sempre demanant aules noves”.

Segons ha pogut saber Foc i Fum, el que no millorarà serà la ràtio d’alumnes per professor. De fet, serà la mateix i els docents s’hauran de desplaçar amb mitjans propis per atendre la mateixa quantitat d’alumnes.

Així mateix, Foc i Fum ha tengut accés a la prova pilot, que ja ha acabat, que consistia en traslladar l’IES Puig de sa Font, de Son Servera, a 5 km de distància de Cala Millor. Fonts que no volen revelar la seva identitat asseguren que el pilot “ha estat un èxit, ja que cap alumne es pot escapar i és complicat sortir del pati per fumar porros”. Les mateixes fonts asseguren que ara els càstigs consisteixen en deixar els alumnes dins gàbies i una botella d’oxigen limitat.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí