21 de Juliol del 2019

Sobre Foc i Fum

Els nostres principis

 1. Foc i Fum pren el nom de la revista satírica mallorquina de principis del segle XX dirigida pel Mascle Ros amb el nom de “Foch y Fum”. Esperam que no tengui copyright. I, si en té, ens hauran d’embargar la pàgina, que cap de nosaltres pot pagar un cèntim.
 2. A Foc i Fum ens avorrim, freqüentam el bar i per això existeix aquest mitjà. No ens hem decidit a partir a l’estranger i ca nostra ens agrada.
 3. Som molt de la broma, però explicam fets seriosos.
 4. No escrivim notícies falses. Tot és potencialment cert perquè creim fèrmament en l’arribada del mineralismo i confiam que les estrelles es puguin alinear.
 5. “He venido a hablar de mi libro”.
 6. Som ateus i no creim en Déu, però no ens sembla bé que crucifiquessin el seu profeta. Excepte que escoltés reggaeton. Si fou així, els romans foren benvolents.
 7. Seguim fent cua a les oficines de l’INEM (per si sona la flauta).
 8. Hem dit que no ens agrada el reggaeton?
 9. Si hem escrit sobre tu i t’hem ofès, perdó. No tornarà a passar. O sí. Tenim fulls de reclamació a la teva disposició.
 10. Si formes part d’un poble al qual hem ofès perquè teniu unes fonts artificials, teniu el pitjor Sant Antoni de Mallorca o el poble més lleig… Paciència. Ja ens han vetat a diverses poblacions de l’illa. L’objectiu és aconseguir més vets.
 11. Érem monàrquics fins que va morir lo Rei en Jaume. Abans érem moros.
 12. Perdònáü si nö mós éntèneü, no em tröbatt cap tradductó quiätalà-baléà.
 13. No som de cap partit. Bé, sí, però no ho direm. El darrer polític a qui vam donar suport públicament fou Aristòtil.
 14. No som masclistes. Tenim dones a l’equip.
 15. Donàvem suport als GAL amb Felipe González i érem de dretes amb Aznar. Seguíem sent de dretes amb Zapatero. També érem de la CDU amb Rajoy. Ara tornam a ser de dretes (pintada de roig) amb Sánchez. I encara no governen els nostres.
 16. Utilitzam pseudònims per fer-nos els guais.
 17. Si vols posar publicitat en aquest mitjà pots refer tots els principis fins ara exposats.

La redacció

La nostra redacció es troba en un espai indeterminat delimitat per uns marges molt permeables. No sabem exactament on ens situam. Alguns diuen a Manacor, d’altres a Cas Concos, Palma o Sóller. També podríem tenir una redacció a l’exili i una altra a la xarxa. Vaja, que en tenir pasta i un projecte de bon de veres posarem la direcció del local.

Aclariment

Avís: El portal “FociFum.cat” és una publicació satírica i d’humor amb l’únic objectiu d’entretenir. Tots els continguts publicats són ficció i no es corresponen amb la realitat. No ens feim responsables de la poca cultura de la gent ni de la nul·la capacitat per contrastar la informació que pugui tenir la població.

Envia'ns un missatge

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

Consulta la nostra política de privadesa aquí

XARXES SOCIALS

5,150FansLike
1,356FollowersFollow
817FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

MÉS VIST

DE TOTS ELS TEMPS

download free uapkmod,action game apk mod, android apps apk mod