Els Mossos massacren els manifestants de Gràcia perquè “defensen que la pizza tropical no és pizza”

0
711

Tres nits seguides d’aldarulls a la Vila de Gràcia i els mitjans de comunicació mallorquins ja se n’han fet ressò. El que no diu cap d’ells -ni cap de barceloní- és la veritable raó del desallotjament del Banc Expropiat, ocupat fa cinc anys: La disputa de si la pizza tropical s’ha de considerar pizza o no. De tothom és conegut que els Mossos sempre demanen pizza tropical a les comissaries “entre interrogatoris a rastafaris i mentre ens feim el gallet amb el nostre entrenament a Israel”. El que potser no era tan conegut era que els ocupants del Banc Expropiat feien campanya per abolir la pinya de les cartes de pizzes dels restaurants perquè “és una agressió imperialista a les companyes italianes i perquè, joder, no pots fer una pizza dolça!”.

“Això de que han ocupat i bla bla ens la pela. Vam veure una oportunitat per atonyinar aquests mal parits anti pinyes i vam anar a per ells. Cada vegada que disparo un projectil de FOAM o llanço la porra al cos d’un comunista o anarquista em ve al paladar l’irresistible gust de la pinya dins la pizza”, afirma un agent de la BRIMO que ha volgut mantenir el seu anonimat. Un altre company seu afirma que “em torno boig en veure els abolicionistes de la pinya i començo a tomar contenidors de fems i a cremar coses. Total, el Cuní està amb nosaltres”. Foc i Fum també ha pogut parlar amb el mosso speaker que per megafonia sempre canta allò de “intervenció policial en breu”: “M’encanta aquesta frase. Jo no sé què passa a fora del camió blindat, però igualment ho dic. Conta la llegenda que, independentment del que facin els manifestants, si dius tres vegades seguides intervenció policial en breu un mosso no pot evitar repartir hòsties”.

Per la seva banda, gent del Banc Expropiat diu que “sigui aquí o sigui allà, seguirem amb la nostra lluita contra la pinya. Cremar algun cotxe vermell no passa res perquè tothom sap que qui té un cotxe vermell no és molt llest. Primer serà la pinya, després el sistema capitalista” conclou aixecant el puny.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí