Els independentistes radicals organitzen un homenatge al Woodstock a Palma

0
739

Com cada any l’independentisme organitza la tradicional manifestació del 30 de desembre amb motiu de la Diada de Mallorca, la novetat és que enguany el concert que tanca la jornada és un homenatge a Woodstock, el mític festival de 1969. Podria ser que Jorge Campos organitzàs un contra-concert amb el nom de Voxtock, però no ens ho ha volgut ni assegurar ni desmentir.

A la presentació del concert, el portaveu radical Noè Páez, assegurà que han realitzat un gran esforç per organitzar el concert, que no ha estat gens senzill reunir el gran cartell de músics. “Estam molt contentes que la meitat dels conjunts musicals siguin dones i que a més a més, tendrem a una persona racialitzada. Passam de sobres, la prova del cotó més purista esquerranista. L’únic que esperam és que no ens critiquin per no dur cap grup de Mallorca”.

Tot i que en el cartell surt una imatge de Valtonyc, es garanteix que el raper exiliat no hi cantarà. Però el que segur que hi haurà és LSD i altres drogues sintètiques típiques dels 60, hippies bruts i litrones, que ja se sap que en aquests concerts ningú compra a la barra.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí