Els hotels de Magaluf oferiran droga caníbal en el tot inclòs

0
663

La polèmica a la zona de Magaluf s’allarga: l’Ajuntament de Calvià i les grans cadenes hoteleres de la zona estan negociant un nou pla turístic que ha de servir de guia per als propers anys. El pla, anomenat Model turístic super lògic i racional de la hòstia per a un Magaluf de qualitat, s’implantarà a partir de la temporada que ve.

Una de les mesures més controvertides és la d’incloure la coneguda droga caníbal en els packs de tot inclòs perquè, segons els hotelers, és un dels reclams de la zona de Magaluf. “Alguns dels hotels més “guais” fins i tot inclourem la novedosa droga flakka” explica el representant dels hotelers de Magaluf, Miquel Forrat. El pla també contempla la instal·lació d’una zona habilitada amb gàbies d’alta seguretat i bistecs de vedella de primera per tal de mantenir controlats a tots aquells que experimentin l’efecte agressiu de la droga. A més a més, es declararà Magaluf zona 100% alcohòlica i pro mamading, s’hi prohibirà l’entrada de mallorquins que no vagin a treballar i es permetrà la festa durant les 24 hores del dia. “Serà una espècie de Ruta del Bakalao valenciana però amb el plus de sol i platja” afirma Forrat.

En relació amb aquest nou model turístic, fonts governamentals han informat a Foc i Fum que el Govern Balear està preparant un acord amb Alemanya per implantar microxips a tots els nounats germànics. Aquests microxips permetran accedir a qualsevol tot inclòs dels hotels de Magaluf amb la última tecnologia “contactless”. “Es tracta d’una mesura per millorar el servei als nostres amos alemanys” ha afirmat la font oficial.

 

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí