Els camells ja venen sobrassada després que la OMS la declari cancerígena i el Govern la prohibeixi

0
822
MINOLTA DIGITAL CAMERA

Poc temps ha passat per veure la sobrassada al mercat negre després que la OMS la declarés cancerígena. I és que tan bon punt el Govern balear va decidir que la prohibiria per tenir “efectes tan nocius per al cos humà” els camells es van posar les piles. En un treball d’investigació a fons realitzat pels redactors de Foc i Fum hem pogut constatar que diversos camells ja venen sobrassada, juntament amb marihuana, cocaïna i viagra.

“Això és un xollo”, declara J.R., antic venedor de Son Banya, “amb la prohibició de la sobrassada ens farem rics. Mola més perquè tenc la consciència més neta venent sobrassada que no cogollos de maria o xocolata que han dut dins el cul ves a saber qui”. J.R. és conscient, però, dels perills i ens comenta que el més excitant de tot és fer matances clandestines: “Cal vigilar amb les matances. És per això que ens hem d’amagar molt i a zones on el primer veïnat estigui a quilòmetres. És súper emocionant!”.

Així mateix, dins l’entorn és comenta que ja es conforma un càrtel de la sobrassada per tenir el monopoli de l’illa gestionat a distància per La Paca. I, per si no fora poc, ja s’han comprat llaüts per dur el producte mallorquí en clandestinitat cap al Principat i País Valencià, on la sobrassada és tan cobejada i exòtica com el mango.

Per la seva banda, el Govern ha declarat que “com que no podem posar els impostos a la sobrassada que hi ha sobre el tabac, la declarem il·legal i llestos”. Amb tot, s’espera ja algun tipus de manifestació per exigir la despenalització del consum de sobrassada.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí