Els Anegats i els Ocults tornen convertits en grups de trap

0
1997

La notícia que els Anegats tornaven als escenaris es va fer pública fa unes setmanes, anunciant també la data del primer concert i un nou CD. Però el que no varen explicar els integrants del grup serverí, és que el grup ha adoptat el Trap com el seu nou estil de música.

Els Anegats deixaran el Pop-Rock que els caracteritzà durant la primera dècada dels dos mil, per passar a la música que està més de moda entre la gent jove. El seu cantant i líder, Pep Àlvarez, ha explicat que tornar als escenaris per tocar el mateix que tocaven fa deu anys no tenia sentit, que el que pretenen és transcendir, innovar i transmetre al públic i la millor forma de fer-ho és amb el Trap. Àlvarez també ens ha explicat que durant dos anys s’ha preparat per fer aquesta passa, ha estat vivint a diferents ciutats dels Estats Units, coneixent els millors trapers i adaptant els seus èxits com Cada nit i Tiruri Qüec Qüec a un llenguatge musical més trap i més dels suburbis.

Mentre preparàvem aquesta notícia ens ha arribat la informació que el grup manacorí Ocults, també han decidit tornar als escenaris i també ho faran cantant Trap, tot i que no tenen dates marcades per fer concerts. El que sí que han publicat és que el cantant dels Ocults, Toni Nicolau, ha fet una col·laboració amb el consolidat grup de Trap en català Pawn Gang.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí