El turisme empeny el 90% dels mallorquins a viure en comunitats de zodiacs a la mar

0
908

Un estudi revela que el 90% de la societat mallorquina ja s’ha desplaçat a viure directament a la mar en zodiacs a causa de “la forta empenta” del turisme, cada vegada més prematur, que “satura espais públics, carrers, places, platges i punts verds”. Joan P. Olla, director de l’estudi, afirma que la situació és “ben preocupant” i que han trobat comunitats de gent que viu en comunes de zodiacs, donuts inflables i xurros que floten. L’objectiu, afirma P. Olla, és “establir lligams socials per augmentar les possibilitats de supervivència” i assegura que algunes d’aquestes comunitats ja fa uns anys que funcionen amb “sistemes molt més avançats que els nostres, amb democràcies directes i sistemes econòmics comunistes i han aconseguit eradicar del tot malalties com el VIH o el constipat”. Una de les exiliades, Maria Salom, afirma orgullosa que “ara sí que podem dir que som gent de mar”.

Per la seva part, Francina Armengol, davant la publicació de l’estudi, assegura que “ja trobava estrany que pels carrers es veiés tan poca gent mallorquina… Mai hauria pensat que realment era que havien partit” i es pregunta “què haurem fet malament, si el PSOE ha lluitat per reduir el turisme massiu”. Xavier Pericay, de Ciudadanos, ha volgut dir també la seva, i afirma que “els desplaçats són tots mallorquins de segona, venguts de l’emigració espanyola, que davant la imposició del català s’han hagut d’exiliar a la mar”.

El tema ha causat tant de rebombori que ha arribat fins i tot a Moncloa. “Putes mallorquins infectes. N’hi havia massa a Mallorca, ja està bé, que deixin espai per la gent que realment aporta doblers a l’economia de l’Estat”, afirma M. Rajoy mentre fuma un gran cigar havà.

 

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí