El referèndum de la rotonda de les gallines declarat anticonstitucional

0
739

La reacció del consistori manacorí referent a la proposta de referèndum de la rotonda de les gallines ha estat clara i implacable: no hi ha cabuda per a un referèndum a la rotonda. El batlle de Manacor, Antoni Pastor, ha afirmat en una roda de premsa que la constitució no contempla l’opció en cap dels casos i que no es pot modificar. “Bé, si que es pot canviar, però en aquest cas no convé” afirma Pastor.

En reacció a les declaracions de l’Ajuntament, la presidenta de les gallines ha afirmat estar sorpresa per la negativa tan rotunda de l’Ajuntament però ha afegit que la lluita de les gallines serà incansable. “ Les gallines tenim dret a decidir i lluitarem tant con sigui possible per a què el procés es faci sota la legalitat” afirma la Presidenta. D’altra banda, el representant de l’Assemblea Nacional de la Rotonda de les Gallines (ANRG) s’ha mostrat decebut per la resposta de l’Ajuntament: “Nosaltres som gallines serioses i no se’ns està tractant amb cap respecte” ha declarat el representant.

La unitat de Manacor és inqüestionable per als populars i així ho han demostrat al llarg de les seves legislatures. Un dels casos més polèmics fou el de la independència de Porto Cristo, que també va obtenir un no com a resposta. Tot i això, diverses associacions i grups polítics de Manacor entre els quals trobem l’Assamblea Antipatriarcal, els Castellers de Manacor i els Xitxeros amb Empenta, han escrit un manifest per a “donar suport a les gallines i defensar el dret a decidir de tots els pobles i nacions”.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí