El PP es declara a favor de tots els referèndums que no suposin cap canvi “en la teva vida de merda”

0
598

El PP ha proposat un referèndum per a que sigui el poble qui decideixi si el nom de la vila calvianera ha de ser ‘Paguera’ o ‘Peguera’. Arran d’aquest cas i per establir quin és el criteri del partit, el PP balear ha afirmat que “esteim a favor de tots els referèndums que no discuteixen la unitat del gran Regne d’Espanya, que no canvien la teva vida de merda i que no condemna el règim feixista”.

De fet, Teresa Palmer, la candidata del partit conservador al congrés encara ha afegit més: “Perquè no ens diguin que esteim en contra dels referèndums, proposam també una consulta per a que tots els espanyols puguin decidir si prefereixen la nomenclatura de Natillas o Danet, Petit Suïse o Danonino, ja que aquests canvis ens van robar la infància”.

Així mateix el PP ha qüestionat que hagi de ser la UIB la institució que fixi el criteri per a l’elecció de nom. Palmer es pregunta que “qui són aquests de la universitat i quina legitimitat tenen? Només són una panda de pancas. On és la llibertat liberal de canviar el nom a totes les coses i a petar-se la llengua si un vol? Feixistes!”, ha acabat etzibant.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí