El Parlament prohibirà l’entrada de guiris al Parc Natural d’Es Trenc

3
1160

El govern de les Illes Balears ha aprovat aquesta setmana declarar parc natural la zona d’Es Trenc- Salobrar. L’aprovació d’aquesta llei però, no s’acaba amb una simple declaració d’intencions: el Parlament ha inclòs una esmena a la llei on es prohibeix explícitament l’entrada d’estrangers a la famosa platja de Campos.
“Hem fet un cop d’efecte: mantenim les 1.500 places de pàrquing però només seran per als residents a les illes” ha declarat la presidenta Armengol mentre explicava que és una mesura necessària per acabar amb el malestar dels habitants de la zona. “Als guiris els permetrem l’entrada a S’Embat i altres bars de la zona per què els restauradors de la zona no ens vulguin tallar el coll però trepitjar la platja, ni pensar-ho” ha afegit la presidenta del Parlament.
Les reaccions de la població illenca no s’han fet esperar. Diverses associacions i col·lectius ecologistes han mostrat la seva alegria per la decisió de l’equip de govern. També, moltes persones de l’àrea s’han mostrat favorables a l’esmena de llei. Per exemple en Miquel Tous, resident de Campos, ha declarat: “Ja era hora que puguem estar tranquils a canostra, fa deu anys que no puc prendre un bany sense veure guiris fent-se selfies”. D’altra banda, tant el PP com la Federació de Turisme de les Illes Balears han mostrat el seu rebuig a la decisió de l’equip del govern. A Foc i Fum, però, hem passat absolutament de la seva opinió.

3 COMENTARI

  1. Madre mía, luego estos serán los que llaman fachas/racistas a los que generalizan con los “moros”. Pongo la mano en el fuego y sé que no me quemaré xD

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí