El Papa veta el divorci de CiU: “Va en contra de l’Església”

0
634

Controvèrsia a les files dels demòcrata cristians de Duran, que han vist que en les darreres hores el Papa Francesc es pronunciava en contra de la separació entre Convergència Democràtica i Unió Democràtica. “Va en contra dels principis de l’Església. Un matrimoni és per sempre, a les bones i a les males”, afirma el Papa, qui a més li retreu que “ara només ens falta que es posin a defensar els gays”. “A nosaltres ens la pela el que digui en Francesc, ja que ara només estem pel prucés”, afirma el president de la Generalitat, Artur Mas, qui passa la patata calenta a les files d’Unió. “En Duran sí que té un bon percal. Es diu catalanista i fa la pilota a Madrid; es diu cristià i va en contra de la moral catòlica”, sentencia Mas.

Per la seva part, Duran no ha obert boca. Es comenta que ha convidat a sopar a tota la militància de Unió a casa seva per parlar sobre la refundació del partit. Fonts properes al líder de UDC asseguren que està pensant en alguna estratagema de cara a les pròximes eleccions per esgarrapar algun vot. “Algunes cites de Lenin, una mica de Haiek, implantacions de cabell, camisetes reivindicatives, la defensa d’un estat cantonalista i Mao com a líder suprem podrien ser els nous ingredients de la refundada Unió”, afirma el confident.

De moment encara és una incògnita el resultat d’Unió sola a les eleccions, però tot apunta que obtindria els vots dels anarquistes, ja que “és més divertit boicotejar l’Estat català a través de talps com en Duran que no votar”.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí