El Nokia 3210 serà la nova arma de la Policia per a reprimir manifestants

0
656
Manifestant contraatacant amb el Nokia 3330
Manifestant contraatacant amb el Nokia 3330

El Cuerpo Nacional de Policía (CNP) començarà a usar el Nokia 3210 a partir de setembre per a reprimir manifestants. La solidesa, robustesa i capacitat de destrucció d’aquest mòbil antic l’han col·locat al costat de materials com el diamant que, ben utilitzat, poden acabar amb molts ossos romputs i celles obertes. De fet, el CNP estudia aprofitar que aquests mòbils encara funcionen tots per a fer-los sonar en el moment del cop per despistar el manifestant antisistema.

nokia obre portes
Policies fent proves amb el Nokia 3210

Romero Morales, enginyer responsable d’aquesta mesura, comenta que “Iran utilitza el 3210 com a arma de destrucció massiva, Turquia mata els kurds amb bombes de nokias 3210 i Israel demoleix cases de palestins amb llançagranades d’aquest mòbil. Així que, per què no l’utilitzem nosaltres per carregar-nos els radicals antisistema, rojos, pollosos, cansflauta i hippies bruts?”. Romero Morales afirma que la primera vegada que ho provaran serà a la Meridiana per l’11 de setembre i el 27 per combatre el “secessionisme viciós”.

Davant aquesta mesura ja s’han pogut veure escamots organitzats que han llançat còctels molotov a comissaries del CNP. La innovació, però, és que ells utilitzen el Nokia 3330, un pèl més nou i amb capacitats destructives similars.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí