El Mallorca vol tornar a pujar a Primera, amb la intenció clara de tornar a baixar l’any que ve

0
904

A falta de la darrera jornada de Segona divisió el Reial Mallorca, jugarà segur el playoff d’ascens a Primera. Tot i que encara han de superar dues eliminatòries per tornar a ser la temporada que ve a la millor lliga del món, el club està convençut de les seves possibilitats i els ànims estan molt alts.

Tot i que encara no saben en quina categoria jugaran l’any que ve, l’objectiu de la temporada ja està clarament marcat per la direcció del club, baixar. “El Mallorca l’any que ve baixarà, segur, tant si estam a primera, com si estam a segona, l’any que ve ens toca baixar una categoria, o dues, ja que ens hi posam”, paraules del director tècnic Salvador Etoo.

Resulta que el club va decidir fa anys, que més que un club de futbol, el que pretén és ser una muntanya russa emocional per tots els mallorquinistes. “Els mallorquins tenim molt poc contacte amb les nostres emocions i el futbol és de les poques coses que ens hi posen en contacte. Per això des del Mallorca intentam fer una teràpia emocional, que combina dos anys de tristesa i dos anys d’alegria”.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí