El govern espanyol proposa la Fundació Francisco Franco com a mediadora del conflicte català

0
621

En ple conflicte per la independència de Catalunya i amb una gran demanda social de diàleg, els representants del Partit Popular han anunciat avui que acceptaran sentar-se a una taula per parlar amb els representants catalans només si la mediació la fa la Fundació Francisco Franco. Segons ha informat el portaveu del govern, Rafael Hernando, la proposta els satisfà perquè saben que els membres de la Fundació tindran la mateixa capacitat de diàleg que el PP.

Segons informa Hernando, des del PP es considera que la Fundació Francisco Franco pot ser una bona mediadora, ja que molt sovint van a prendre canyes amb els seus portaveus i tenen converses molt productives sobre com reprimir i retallar drets a la cara de la penya i quedar-se tan a gust. De fet, ha explicat que “estan d’acord en el 99% de les qüestions, sobretot quan es tracta de valorar actuacions proporcionals a Catalunya i sobre com tocar els collons als catalans”.

D’altra banda, el portaveu del govern ha explicat que sempre fan apostes amb els representants de la Fundació Francisco i actualment tenen una en marxa sobre quin dia s’enviaran els tancs a Catalunya. “Jo he apostat 50 euros que dilluns ja hem envaït Catalunya. Rajoy, en canvi no ha volgut apostar” ha explicat Hernando.

 

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí