El govern Bauzá aposta per un turisme basat en el mamading

0
829
CC BY 2.0. By icanteachyouhowtodoit

José Ramón Bauzá, president del Govern, ha presentat una nova proposta de llei per a convertir el turisme de sol i platja en un turisme sostenible i de qualitat. La proposta principal és fomentar el mamading com a activitat turística predilecta a les Illes Balears. El projecte preveu una inversió de 3’5 milions d’euros per a incentivar aquesta pràctica, que es destinaran sobretot a la creació de bars on l’alcohol sigui gratuït i al pagament de prostitutes professionals que comencin a introduir la pràctica progressivament. “Tampoc és la primera vegada que el Partit Popular paga putes” ha afirmat orgullós el president.

Això ajudarà, segons el portaveu del govern, a incentivar l’economia balear i a crear llocs de treball. L’oposició ha criticat durament aquesta proposta de llei afirmant que 3 milions serien suficients per posar-la en pràctica, i que el mig milió restant podria dedicar-se a altres inversions.

El projecte de llei contempla altres accions, com ara canviar l’obelisc de la plaça Cardenal Reig de Palma per una estàtua d’un penis gegant o tancar la Universitat i convertir les facultats en sex-shops. “Almenys això tendrà més sortida laboral que les carreres que s’estudien aquí” ha afirmat un abatut Jaume B, estudiant d’història.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí