El govern balear posarà animals a totes les rotondes de la Ma- 15

4
717

El govern balear va aprovar ahir una llei que permetrà posar animals a totes i cadascuna de les rotondes de la Ma-15, la carretera que connecta Palma i Manacor. Segons el projecte, redactat per enginyers tècnics de la Universitat de Son Carrió, la implantació dels animals serà progressiva i se situarà en rotondes considerades clau per al govern.  Per exemple, a la rotonda d’entrada a Manacor s’hi posaran porcelles negres, ponis a la de Montuïri i oques a la d’Algaida.

L’objectiu d’aquesta mesura és, segons els tècnics, entretenir els conductors perquè la carretera és una mica avorrida i també augmentar el nombre de visitants, fent el que vol ser la primera carretera-zoològic. “Les gallines de la rotonda de Manacor són l’exemple clar de que la mesura funcionarà. Els turistes que passen per la rotonda ho flipen, sobretot si hi ha pollets” afirma en Miquel P., un dels tècnics.

D’altra banda, el conseller de turisme, Jaume Marteniz ha explicat que es tracta d’un projecte a llarg termini que s’ampliarà en un futur a altres carreteres si les rotondes “pilot” tenen èxit. “S’està estudiant la possibilitat de plantar palmeres per a poder posar-hi animals d’hàbitats més tropicals, com per exemple lloros o macacos, que queden molt bé a les fotos i crearan un atractiu afegit a l’illa” explica Marteniz.

4 COMENTARI

  1. I guàtlleres a la des cruce? Crec que, a part de ser un atractiu, poden incentivar l’agricultura, ja que serà els pocs trossos de foravila que quedaran a Mallorca.

    • Una altra lectora ha suggerit per Facebook de posar elefants a les rotondes. Intentarem recopilar totes les propostes i enviar-enviar-les al govern.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí