El Govern balear envia a l’executiu espanyol la veritable bandera de Balears

0
2454

Després de l’incident amb la bandera de les Illes Balears durant un ple del Consell Territorial de Serveis Socials i Dependència, el Govern de les Illes Balears no ha volgut desaprofitar l’oportunitat per fer arribar la veritable bandera a l’executiu de Mariano Rajoy. La consellera Fina Santiago afirma que “com que Alfonso Alonso ens havia suggerit si volíem l’estelada estàvem per enviar-li però al final el becari del Govern va pensar que seria millor enviar-n’hi  una altra més suggestiva. Recull molt bé el que pensam del Govern central”.

Però com sempre les reaccions no s’han fet esperar. El Círculo Balear ha pegat potadetes perquè “sêmprë pösseaú únâ bärrâ dâ mës” i el pare de Gorge Lorenzo ha començat a treure escuma per la boca quan ha vist la bandera. Rajoy, per la seva banda, s’ha limitat a demanar “y la bandera europea… ¿Qué?”.

El becari, que de moment se’n desconeix la seva identitat, ha enviat una nota de premsa a la redacció de Foc i Fum explicant que ell pensava de tot cor que la bandera que va enviar era la veritable bandera de les Illes Balears. “Però si ensenya el dit del mig, que és l’element comú als territoris de l’antiga corona Catalano Aragonesa. No hi ha qui s’aclareixi”, acaba dient el comunicat.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí