El Barça regalarà estelades amb l’àguila feixista per evitar sancions de la UEFA

0
604

El FC Barcelona ha decidit regalar banderes independentistes amb l’àguila feixista impresa damunt per tal d’evitar les sancions de la UEFA. Així ho ha explicat Josep Vives, portaveu de l’equip blaugrana qui ha declarat que el club espera acabar amb la polèmica de les darreres setmanes. “Repartint banderes independentistes camuflades amb simbologia anticonstitucional potser evitem que ens muntin un altre percal i s’acabi la polèmica d’una punyetera vegada” ha afirmat Vives.

Aquesta confusa bandera ha estat dissenyada per l’Assemblea Nacional Catalana i segons la seva representant, Muriel Casals, es tracta d’una estratègia de l’associació que té dos objectius bàsics: per una banda, volen apropar-se al sector més conservador d’Espanya i per l’altre volen impactar-lo i “veure així s’adonen que els antidemocràtics són ells”.

D’altra banda, val a dir que la nova estelada “aguilada”’ ja ha sigut objecte d’estudi. L’Institut d’Estudis Sociològics Espanyols ha realitzat un anàlisi de les reaccions tant d’independentistes com de franquistes al veure la bandera i els resultats han estat sorprenents. “Hi hagut gent que al veure la bandera ha patit atacs d’histèria i fins i tot hem presenciat brots psicòtics i esquizofrènics. Ha estat brutal” ha declarat un dels encarregats de l’estudi.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí