El baciner de Sant Antoni de Manacor presenta un ERTO

El departament de Dimonis seguirà cobrant el 100% del sou més dietes

0
877

“Vilans de Manacor, la bacina és buida”. Amb aquesta frase ha començat la roda de premsa el magnat baciner de les festes de Sant Antoni de Manacor. El motiu: Comunicar que ha presentat un ERTO i que treballadors no essencials passaran a ser pagats pel “papa Estat”.

“La pandèmia de la COVID-19, la suspensió de moltes de les festes i la competència fan que la bacina no sigui lo plena que tocaria estar”, apunta el santantonier. El baciner ha volgut deixar clar que el més important és la salut dels seus treballadors: “Com empresari del xou bisnes els meus empleats estan per davant de tot, fins i tot al nivell de la bacina. Els motius que Sant Antoni entri a l’ERTO és perquè està dins la franja de risc. El Coronavirus afecta més a sa gent major i ell ja no està per sortir a ballar”

L’altre departament afectat per l’ERTO és el departament musical i tots els sonadors quedaran afectats. “Ells cobren per lo fort que toquen, i no volen tocar més fluix, idò que els pagui “Papa Estado”, apunta el baciner.

Un altre dels motius que apunta és la forta caiguda en la borsa i això ha fet que el baciner hagi estat superat per l’IBEX 35 i perdre el primer lloc. “Per davallar tots els sants ajuden i per culpa de sant Antoni ocupam la segona posició a la borsa”.

Per altra banda, el departament de Dimonis seguirà cobrant el 100% del sou més dietes, desplaçament i farmaciola de Reflex. “El departament de dimonis és el més important. Avui en dia la competència d’altres pobles el dia de Sant Antoni i la marca blanca de les dimònies creada a Manacor fa que perilli que la bacina no quedi plena”. Per això, és necessari que els dimonis segueixin completament en actiu.

Foc i Fum ha pogut saber que el pròxim any el baciner no sortirà amb la tradicional bacina amb la figura del Patró dels animals. Sortirà amb un garbell de 55cm de diàmetre que ha comanat a ca’n Garanya.

Tomeu Llengo Llarga

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí