Déu anuncia una actualització de l’univers per aquest estiu

0
695

L’ésser omnipotent, omnipresent i programador de GNU/Linux, Déu nostre senyor, ha anunciat per al juliol a través del Papa Francesc que llançarà la versió 2.0 de l’univers. Segons ha anunciat el Pontífex, “Déu millorarà els gràfics amb una nova targeta gràfica que permetrà als creients visualitzar el cel amb una resolució fins a vint vegades superior”, fet que permetria a molts usuaris de l’islam i el budisme passar-se al cristianisme gràcies a una major experiència d’usuari. Així mateix, afegeix el Papa, la segona versió de l’univers s’allotjarà en uns servidors amb una capacitat el triple de gran, ja que “a la Terra hi ha massa gent i els morts se’ns estan acumulant al cel”.

Una altra novetat de la 2.0 serà que gràcies a l’augment de memòria RAM, els pecadors ja no hauran de resar tants pare nostres ni ave maries. La velocitat de processament serà tal que a partir del juliol la penitència es farà via e-mail amb un certificat electrònic que acreditarà que has resat. Però la novetat més gran rau en el fet que Déu, convençut per les teories del profeta Richard Stallman, alliberarà el codi de l’univers, de manera que tot usuari amb un mínim coneixement de programació sota llenguatge religiós podrà adaptar l’univers al seu gust. “Si no ens adaptem als nous temps ens passaran per sobre i el programari lliure pot ser una passa endavant per a no perdre creients ja de per si amb poca fe”, afirma el màxim exponent del Vaticà.

Els ultra ortodoxos, però, ja s’han manifestat en contra i asseguren que seguiran el catolicisme amb el seu ENIAC de 1941. Els islamistes, per la seva part, asseguren que són més de l’Steve Jobs i que prefereixen programari tancat però que funcioni millor i més estable.

En tot cas, encara queda més d’un mes per al juliol i la fase beta de l’Univers 2.0 encara s’està testejant en les millor universitats del món. Pep Noguera, estudiant de la UPC, assegura que “encara cal treballar molt en la nova versió, ja que jo he trobat un bug que em permetia viatjar de la Terra al Món d’en Kaito i allà el programa petava per un bucle infinit en un while”. Tot i així, el Papa ha assegurat que hi haurà versió 2.0, “peti qui peti”.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí