Desarticulada una xarxa de catalans que es feien passar per mallorquins per follar més

1
1732

Els mossos d’esquadra ha desarticulat una banda organitzada sentimental que seduïa catalanes fent-se passar per mallorquins per aconseguir tenir relacions sexuals amb les víctimes.

La investigació va començar a causa d’una al·lota de la Vila de Gràcia, que després de tenir una nit “loca” amb un suposat mallorquí es va despertar amb un jove de Tarragona: “No podia entendre que amb un sol vespre hagués perdut tot el seu accent i molt menys que hagués après l’horrible accent de Tarragona” ens explica la jove clarament afectada pels fets.

Començada la investigació, nombroses catalanes se sentiren identificades amb la història de la jove de Gràcia i anaren a denunciar: “No m’ho haguera pensat mai que no fos mallorquí, tot el temps em salava a l’orella i això em posava molt bruta” ens explica Maria Queralt, una víctima que no ha volgut donar el seu nom.

Però no només hi ha casos d’una sola nit ens adverteix la policia: “La majoria de xarxes d’amor només utilitzen el mallorquí per tenir sexe de forma esporàdica, però hi ha casos de catalans que no saben on aturar-se i poden arribar molt enfora” ens explica la cap del departament de bandes criminals de Barcelona.

Raquel Sánchez, una jove de 32 anys de l’Hospitalet va conviure durant anys amb un català que es feia passar per mallorquí: “Menjava quelitas cada dia i saludava a tots els seus amics dient “Uep”, no vaig sospitar mai que no fos mallorquí” ens explica encara trasbalsada per l’engany. “Vaig començar a sospitar després que no em volgués dur mai a Mallorca i quan hi anàrem em va dur a s’Arenal, allà es va destapar tot”.

La policia ens informa que són moltes les formes de descobrir un fals mallorquí: “Un mallorquí no sempre menja ensaïmada ni sobrassada, no us deixeu endur per les aparences. La millor manera sempre serà mirar el DNI”.

 

1 COMENTARI

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí