David Cameron celebrà ahir la victòria electoral a Magaluf

0
601

El primer ministre anglès, després de la clara victòria en les eleccions de la setmana passada, va celebrar ahir el resultat a Magaluf amb tot el seu gabinet de govern. El propi Cameron ha declarat que “hem vingut a Magaluf per desfasar-mos i a desconnectar de tot. Jo personalment tenia ganes de veure de primera mà com algun paleto practica el balconing”. Per altra banda, E. Cork, ministre de finances, ha dit que “jo he pogut veure exactament com funciona això del mamading, a veure si ho podem instaurar també a Anglaterra”

Aquesta celebració ha caigut malament al partit laborista, clar perdedor de les eleccions. El  candidat Miliband ha dit en exclusiva a Foc i Fum: “ha guanyat la dreta i ha fet el que fan sempre: pegar-se festes i agafar castanyes amb els diners que paguem els ciutadans”

Foc i Fum ha realitzat una enquesta a peu de carrer a vàries ciutats angleses en relació al coneixement que es té allà sobre Mallorca, i els resultats han estat realment impactants: un 34% dels enquestats pensen que l’illa es diu Magaluf i no saben que és Mallorca; un 18% pensen que Mallorca és una illa on no hi viu ningú, sinó que només hi ha bars i discoteques per a que els estrangers passin les vacances; finalment, un 99% creu que la illa és part de l’estat alemany.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí