Cuarto Milenio investiga la velocitat de servei i el preu des Cruce

0
1290

Es Cruce és un dels restaurants més coneguts de tota Mallorca, estimat per les persones que mengen molt i els carnívors i odiat per vegetarians. Serà sotmès a una investigació per part del caça-fantasme espanyol Iker Jiménez i el seu programa de televisió Cuarto Milenio.

Jiménez investigarà dos dels principals misteris del restaurant: La velocitat a la qual surten els plats fets, “una vegada vaig voler sopar unes guatlles i abans de demanar el beure ja les tenia al plat, espeluznante“. El segon misteri és el preu, “encara em vaig espantar més quan vaig anar a pagar, és impossible que sigui tan barat”. Aquestes són paraules d’Iker Jiménez.

Foc i Fum ha pogut parlar amb clients que varen trobar-se situacions estrambòtiques com, tenir els plats servits a la taula abans de seure a taula i d’altres han arribat a anar-se’n amb més doblers dels que duien en arribar.

Finalment, un altre dels possibles misteris que podria investigar Jiménez és l’estranya massa relliscosa de les rajoles del menjador. Per no parlar de les estàtues de la rotonda.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí