Covinder, l’aplicació de cites per gent vacunada

0
661

Covinder surt a la llum per desbancar Tinder, l’aplicació líder en el món de les cites en línia. Luck Garbing, director de l’empresa que ha ideat Covinder, apunta que “la seguretat i salut de tots és extremadament important, sobretot quan quedes per conèixer algú nou. ‘Sexe sí, salut també’ és el nostre eslògan”.

Anthony McFort i Jane Hot s’han conegut per aquesta aplicació. “Som dels primers vacunats i no volíem mesclar els nostres gens amb gent insana no vacunada, poiosa i asquerosa. Per això aquesta aplicació ens ha encantat. Feim una parella perfecta”, assegura Hot.

De moment, però, l’aplicació compta amb molta gent inscrita però que encara no ha estat acceptada del tot, ja que estan a l’espera de rebre la segona dosi. “Per usar l’aplicació han de poder demostrar que s’han vacunat i han acabat el procés”, assegura Garbing. “Aquí no volem mitges tintes”.

L’aplicació, a més, ha rebut també ressò internacional gràcies a famosos que ja l’usen com Antonio Banderas, Melania Trump o Antoni Pastor.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí