Costitx se situa com a centre de recuperació econòmica estatal

0
631
CC BY-SA 3.0. By Aracelifoto

La petita localitat de Costitx es dóna a conèixer a nivell estatal per la seva rellevància econòmica. Segons un estudi publicat avui pel Ministeri d’Economia anomenat “Recuperació i sortida de la crisi: Algun dia; nosaltres no sabem dir quan” Costitx se situaria com a motor econòmic de l’Estat Espanyol.

El pa de Costitx s’enduu el 40% del negoci de la fleca a Mallorca i està fent trontollar a grans cadenes flequeres de Palma. “El nostre pa té molt de renom i ha tingut molta sortida a altres pobles de forària” afirma el batlle de Costitx orgullós. A més a més, sembla que les opcions sense gluten i sense sal han fet augmentar l’èxit i repercussió del pa.

Així mateix, l’informe del Ministeri explica que les visites a l’Observatori de Costitx han augmentat de manera imprevisible i sense motius aparents: l’Observatori Astronòmic de Mallorca se situa com un dels pilars de la recuperació de la economia espanyola: “No sabem quin factor motiva tantes visites, mai cap observatori que mira les mogudes del cel ha tengut tanta rellevància” explica l’informe.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí