Condemnada una mallorquina que publicava fotografies d’estius passats durant l’hivern

4
1293

L’audiència nacional ha condemnat a 7 anys de presó a Maria Antònia Bellver per “publicació sistemàtica de fotografies de caràcter estiuenc durant els mesos d’hivern”. El magistrat ha declarat que “s’havia d’acabar amb la impunitat de les publicacions de cales durant l’hivern. Només inciten a l’enveja i a fer mala sang” i “qui segueix aquest tipus de conducta no només és un posturer sinó que també és un gilipolles” ha volgut matisar el magistrat.

Nombrosos usuaris de facebook han expressat el seu agraïment a l’audiència nacional per la seva gran acció: “Jo no publico fotos amb una camamilla davant l’escalfapanxes per agost!” ens explica Joan de Montuïri.

El govern Balear també ha celebrat la condemna i Patrícia Gómez, consellera de salut ha declarat: “No podem fer creure que a Mallorca és estiu tot l’any, després arriba el fred i ningú ha pensat a comprar jerseis”.

Maria Antònia Bellver, culpable de publicar més de 73 fotos de platges de Mallorca amb peus d’imatge com: “Cada nit és la millor, mentre te cant una cançó” o “alegria, ses velles se xapen de riure” a la sortida del jutjats va mostrar-se clarament penedida: “No tornaré a anar a la platja mai més”.

El fiscal ha demanat l’ingrés immediat de la condemnada a una presó de Sibèria per evitar possibles reincidències.

4 COMENTARI

  1. Jo, temptat per una foto seva, vaig comprar una casa a primera línia de Cala Ratjada. Ara, els dies d’hivern, les ones entren en el menjador. No hi ha dret. No era així.

  2. Li han donat el seu merescut. Ja està bé d´enganyar sa gent. No podem fer creure als turistes que tenim sol i calor al mes de gener, això seria pa per avui i fam per passat-demà. Jo me vaig indignar quant vaig veure una publicació, de na Maria Antònia Bellver, a on ens volia fer creure que, en ple mes de febrer, un amic seu: Anava acalorat, Amb so cap ben viu, I mes fort que un mac…

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí