Conclouen que el teu dit arribarà a recórrer 25 mil anys llum sobre la pantalla del teu mòbil

0
652
http://www.laopiniondezamora.es/vida-y-estilo/salud/2015/11/27/pantalla-movil-bacterias-inodoro/887837.html

L’empresa “Apps per a calcular coses inútils” ha creat Screenometer, una aplicació que permet calcular quants quilòmetres recorres amb el teu polze sobre la pantalla del teu mòbil. L’app té un funcionament molt senzill: a través d’un sistema de reconeixement tàctil, calcula la distància que recorres diàriament sobre la pantalla. També compta amb una classificatoria d’usuaris i permet compartir amb els teus amics els resultats obtinguts a través de les xarxes socials així com demanar i cedir quilòmetres per millorar les estadístiques. D’aquesta manera i després d’una fase de proves, l’empresa ha estimat que la distància mitjana sobre la pantalla del mòbil al llarg de la vida d’una persona és de prop de 25 mil anys llum, que és el que separa el Sol del centre galàctic.

Un dels seus creadors, Speedy Gonzales, explica d’on ha sorgit la idea de crear una app tan inútil: “Vàrem pensar que si el FarmVille i el CandyCrush triomfàven, aquesta aplicació també ho podria fer perfectament”. De fet, Gonzales afirma que dins les classificatòries ja tenim el cas d’una persona que podria haver arribat a Mart amb els quilòmetres que ha recorregut per la seva pantalla. “No és molt complicat, la veritat. Amb el temps que gastem mirant Facebook, Instagram i la galeria de fotografies del mòbil és molt bo de fer acumular una mitjana de 50 quilòmetres al dia” explica el científic.


L’aplicació està disponible a la botiga d’aplicacions de manera gratuïta i compta amb més de 500.000 descàrregues. Tot i així, els metges alerten del perill d’utilitzar l’Screenometer: l’ús de l’aplicació es relaciona amb greus casos de tendinitis.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí