Ciutadella sacrifica tots els mallorquins que demanen ‘pomada’ en comptes de ‘ginet’

0
1092

Les milícies populars de Ciutadella han començat a sacrificar mallorquins a l’illa. Així, el dia de la revetlla de Sant Joan, les muralles de la població s’han despert amb piques i caps clavats. S’hi poden observar a Ned Stark, Boromir, Sean Bean, l’actor que fa de Sean Bean, els 20 personatges més que ha encarnat i els pròxims que encara no ha estrenat però també moriran. Tots ells mallorquins de la Colònia de Sant Jordi.

Segons les mateixes milícies, “hem hagut d’arribar a aquest punt perquè no podem beure ginets sense haver de sentir com aquests mallorquins demanen pomades. Ho hem intentat tot: El foc valiri i la detenció de pasteres, però tot ha estat en va per impedir la seva arribada”. D’aquesta manera, afirmen les milícies, “ens hem carregat alguns mallorquins. Però només els més cazurros –i de passada hem aprofitat per ficar-hi algun menorquí que ens queia malament també”.

De moment, però, les milícies han dit que no sacrificaran a ningú més gràcies a la intervenció del Govern balear, que ha aconseguit passatges gratuïts de vaixell per anar a Pacha Eivissa de festa com a contrapartida.

De fet a Mallorca ja s’han muntat algunes milícies inspirades en les ciutadellenques però amb l’objectiu de “repoblar s’Arenal, Magaluf i algunes zones costaneres i fer neteja de hipster” però de moment encara no han actuat.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí