CatapultaAirlines: la revolucionària aerolínia de baix cost que connectarà les illes amb països europeus

0
761

Avui al matí, l’aerolínia CatapultaAirlines ha estat inaugurada enviant des de Palma el seu primer passatger fins a Londres. La durada del viatge ha estat de 2 hores 32 minuts i el passatger assegura que: “ha estat la millor experiència de la meva vida”.

La particularitat d’aquesta aerolínia és que no utilitza avions sinó gomes gegants elàstiques per propulsar els passatgers. Aquestes condicions fan possible trobar vols de Palma a Londres per tan sols 9,99 euros amb maleta inclosa.

“La nostra aerolínia no només cobreix les necessitats intrínseques del transport de persones sinó que és una experiència en si mateixa” ens explica John Autobusos, president i fundador de CatapultaAirlines.

“La clau de l’aerolínia resideix en utilitzar tecnologia punta amb reminiscències de tecnologia medieval amb una comunió intel·lectual perfecta” ens explica Jorge Fields, cap d’enginyers de l’empresa.

Fons del govern han aplaudit aquest nou sistema de transport perquè cobreix perfectament les necessitats que tenen les illes actualment: “ens fa quedar com uns ecologistes perquè no contamina, sense deixar d’inundar les nostres illes amb més i més turistes”.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí