Cas Concos projecta un estadi de criquet

0
655
CC BY-SA 3.0. By Nichalp

El barri felanitxer de Cas Concos ha fet la proposta ferma a l’Ajuntament de construir un estadi de criquet. L’esport, sobretot practicat al Pakistan i la Índia, compta amb nombrosos seguidors. Un reflex de la seva importància són el Club de Criquet Cas Concos Atlètic i el Cas Concos Criquet Club, dues entitats enfrontades des dels seus inicis i que actualment juguen a la lliga catalana i valenciana.

“Això és un xou!”, afirma Joana Suau, presidenta del Concos Atlètic -nom donat per l’afició-, “amb les 900 fitxes que tenim al club és indignant que haguem de jugar dins quatre quarterades que ens cedeix l’Ajuntament. Exigim un estadi digne”. De la mateixa manera, Bartomeu Morey, president de l’entitat oposada, coincideix amb Suau: “Ve gent de tota Mallorca per jugar aquí. No pot ser que totes les ajudes vagin al futbol i al bàsquet, sense pensar mai amb els altres esports. Hem de compartir camp amb els del rugbi, que els pobres també estan oblidats, i no tenim espai per a res”.

L’Ajuntament, per la seva banda, ha respost simplement amb un “estudiarem la proposta”. Amb tot, els dos clubs ja han començat una recollida de firmes i segons els dos presidents ja en porten 5,000. “Ho aconseguirem”, conclouen Suau i Morey.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí