Carlos Delgado debuta com a cantant

0
560

Carlos Delgado trenca el seu llarg silenci i ho fa reconvertit en cantant melòdic. Després de la seva dimissió com a conseller d’Esports i Turisme, produïda el 27 de desembre de 2013, el polític mallorquí inicià una etapa d’introspecció que culmina amb l’edició del seu disc debut: “Todavía creo en el amor”. L’àlbum, format per un total de dotze cançons, serà publicat a nivell estatal per Balearic Circle Music Corporation el pròxim 16 de juliol: les botigues d’Europa i Estats Units, sembla, hauran d’esperar uns dies més. La mateixa companyia discogràfica s’ha encarregat de filtrar el track-list de l’àlbum:

 1. Contigo soy feliz.
 2. El cielo azul.
 3. Atrapado por tu amor.
 4. Dos gaviotas.
 5. Querida compañera.
 6. Pasión desbocada.
 7. El amor es una cacería.
 8. Sangre y gomina.
 9. El sol de Calvià.
 10. Romance español.
 11. Todavía creo en el amor.
 12. A caña y a café (Julio Iglesias cover)

Enregistrat als estudis L’Àguila Blava (Palma), Delgado intenta allunyar-se de la controvertida imatge que, al seu moment, incendià les xarxes socials (aquella on apareix tacat de sang, amb uns testicles de cérvol damunt del seu cap) oferint la seva cara més sensible i humana. Ho fa amb un recull d’onze cançons pròpies més una versió (el clàssic “A caña y a cafè”, de Julio Iglesias) a les que, com ell mateix reconeix, s’ha deixat emportar per les seves principals influències: Bertín Osborne i José Manuel Soto. Segons explica el nou vocalista, “estas canciones reflejan mi actual estado de ánimo y resumen en buena parte todo lo que he vivido estos últimos años”.

Tonades hímniques i aferradisses (“Contigo soy feliz”, “Dos gaviotas”), aclucades d’ull a les ranxeres (“Pasión desbocada”), a l’italo-disco (“Sangre y gomina”) o, fins i tot, a la rumba (“Romance espanyol”) són alguns dels ingredients que fan de “Todavía creo en el amor” un treball eclèctic, fresc i carregat de matisos. Un cançoner carregat de romanticisme que el públic mallorquí podrà gaudir en directe des d’aquest mateix estiu: la seva gira de presentació comença el 18 de juliol amb un espectacular concert al velòdrom Palma Arena on, com a mestre de cerimònies, hi participarà el còmic Agustín el Casta.

 

Autor: Jacint Machucambo (becari)

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí