Cabrera, un dels destins preferits pels “Legionaris de Crist”

0
677

Segons l’estudi colonoscòpic dut a terme per la Universitat de les Illes Balears, el 54% del turisme que rep l’illa de cabrera són de l’IMSERSO de Legionaris de Crist. “Entre el penyal de Gibraltar i l’illa de Perejil jo em quedo amb Cabrera, sense cap dubte” ens explica un ex-legionari destinat al Sàhara als anys 70.

Per què però els Legionaris de Crist tenen aquesta preferència a l’hora d’escollir entre totes les nostres illes?”L’escassa vegetació, la suavitat de la seva arena i l’intens sol d’agost pot recordar al desert on molts Legionaris de Crist passaren els millors anys de la seva vida. Un possible motiu de la seva visita seria doncs la nostàlgia, però no deixen d’haver-hi moltes incògnites” especula el doctor Josep Pou, expert en psicologia de les persones.

L’augment del turisme militar a l’illa de Cabrera ha despertat l’interès d’alguns emprenedors que ja han començat a treure-li profit. En Joan Ignasi, propietari de l’agència Goats&Drink, ha creat una tour especial per aquest nou públic: “És un itinerari complet: vol directe des de València fins a Cabrera, mengem paella, escoltem flamenc i al vespre, una preciosa vetllada cremant llibres” ens concreta en Joan Ignasi.

Tot i que l’augment del turisme militar és una gran noticia, el mateix doctor Pou adverteix que alguna cosa no quadra. Tot i que l’illa de Cabrera sigui de les més visitades, no compta amb una bona nota a TripAdvisor i els seus crítics més ferris són precisament, els Legionaris de Crist: “No es deixin enganyar pel nom, és una provocació pura, no compleix amb les expectatives, em va agradar més la Tramuntana (1/5)” escriu l’usuari AstrayAstaLaMuerte. Així doncs, la confusió entre els experts en turisme és màxima. Joan Ignasi, per la seva part, promet seguir investigant per sabre quines són les causes de tal desengany i poder millorar l’experiència als visitants.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí