Biel Company confessa que descendeix directament del myotragus

0
935

El president del PP Balear, Biel Company, ha tornat a fer gala de la seva mallorquinitat i ha explicat que entre els seus orígens directes s’hi troben el myotragus, la tomàtiga de ramellet i el camaiot. “No vos penseu que es tracta de cosins segons ni família d’enfora: som sang de myotragus, de pamboli, de sobrassada, d’olives de Sóller… Lo nostro!”ha explicat Company.

A més a més, el dirigent del PP ha afirmat que ell passa de xalets amb piscina i que de tota la vida, d’ençà que té memòria, ha viscut en un talaiot. Company també ha explicat que la roba interior que més utilitza és una fona penjada de la collonera: “A vegades m’estreny i per això dic tantes parides” ha confessat Company.

Després de més d’una hora explicant que és més mallorquí que un ametler i que té més de 30 llinatges mallorquins,  un periodista li ha demanat sobre la seva descendència musulmana i catalana, dues etapes de la història de Mallorca que s’allarguen fins a l’actualitat. “No me diguis que no defens lo nostro, ja t’he dit que descendesc del myotragus batuadell!” ha cridat Company.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí