Bauzá: “Vull ser senador. Seguiré tallant els ous a la gent i cobraré un pastón”

0
612
SONY DSC

L’ex president del Govern balear, José Ramón Bauzá, ha anunciat als seus companys del grup parlamentari la seva voluntat de ser designat senador autonòmic, si així ho creuen necessari. “Això és un xollo, seguiré cobrant una pasta i podré fer el que m’agrada més: Tocar i tallar els collons a la gent”, afirma Bauzá. “Jo no sé perquè el meu company Carlos Delgado no es va passar a senador. A ell sí que li hauria agradat!”, afegeix.

Bauzá està decidit a ser senador perquè “allà al Senat, la càmera alta, deu ser una carnisseria gran. Però m’han dit que ningú els fot cas. Que podrem cobrar, que les nostres opinions no serveixen per res i que hi ha un bon rotllo de l’hòstia. Vaja, que seguiré fent el mateix i ningú s’enfadarà amb jo”. Molt probablement, la gent “acabi per oblidar-se de jo, sobretot ara amb el circ que estan muntant per això dels pactes” apunta un Joserra segur de si mateix, però adverteix que ara que ell no hi és “els carrers ja no es tenyiran de verd, la gent ja no cridarà tan eufòrica i el poble mallorquí deixarà de ser una pinya. Jo feia psicologia inversa”.

Finalment, en roda de premsa, Bauzá ha afirmat rotundament que “no hi haurà cap canvi” i sentencia que “aquests que es fan dir d’esquerres no canviaran res. Segur que acaben decepcionant a la gent i ens aplanaran el camí per tornar a tenir majoria absoluta en les pròximes eleccions… Muahahaha”.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí