Barceló calma els ànims entre els consellers de MÉS regalant-los souvenirs de Punta Cana

0
669

El malestar entre la coalició de govern ha arribat al seu màxim quan s’ha filtrat que Biel Barceló, secretari general de mes i vicepresident de les balears havia gaudit d’unes vacances pagades per empresaris hotelers.

Però quan tot semblava que Biel Barceló ho tenia perdut, ha revertit aquest malestar regalant un souvenir a cada conseller del govern i altres parlamentaris.

“Tenir unes vacances pagades només és possible si ets conseller de turisme i creia que era injust, per això he decidit dur un record a cada un dels consellers que ha fet aquest viatge possible” explica Barceló.

Francina Armengol ha rebut l’imant de gelera amb molta il·lusió i assegura que el posarà al costat dels imants d’antigues campanyes del PSOE.

Per altra banda, el Partit Popular ha acusat Barceló de desagraït i plagiador: “Barceló, després de copiar les nostres relacions amb els hotelers, no ha tengut ni dignitat de dur-nos res, és un sinvergüensa” assegura el secretari general del partit popular i cap de l’oposició. “És més, segons ens consta no, va demanar prostitutes ni cocaïna, ha estat un pèssim ambaixador de les balears, i per això demanam la seva dimissió”.

Qui també han aixecat veus en contra del viatge de Barceló han estat diverses entitats de la societat civil balear que l’acusen de no poder mantenir una visió imparcial del turisme després d’haver viatjat gràcies a un empresari hoteler i que tal acció fa tuf a corrupció. Barceló no ha tardat a contestar assegurant que també se’n va recordar de cada un dels balears quan estava de viatge: “vaig una posta per cada família de les balears, el problema és que encara no han arribat”.

Alguns votants de MES han decidit optar per ser prudents: “Encara hi ha molts dubtes. Fins que no ens arribi la postal no podem assegurar-nos de si ha pensat en nosaltres, però si no ens arriba cap postal, haurem de demanar responsabilitats i la veritat, pot ser gros!”.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí