Bandades de bous assolen la península amb la paralització de la tauromàquia

0
788

El Coronavirus segueix fent de les seves. Amb la paralització dels espectacles taurins, els bous, que estan fets per morir en una plaça de toros, s’han començat a reproduir en massa i ja estan assolant les principals ciutats de l’Estat. Andalusia ha estat reduïda a cendres, les castelles estan assetjades i la capital del regne, Madrid, pateix ja les primeres ràtzies.

Els matadors de bous ja ens havien avisat. En declaracions a Foc i Fum, Jesulín de Ubrique assegura que “fa anys que s’ha avisat a la població civil. Els bous estan fets per ser matats a les places. Si no ho feim, les conseqüències poden ser desastroses. Jo no em vull tirar floretes, però els bons espanyols que defensam la pàtria d’aquestes bèsties hauríem d’haver tengut un major reconeixement”.

El més sorprenent, però, és la reacció dels antitaurins. La CUP ha estat dels primers partits en admetre que s’havia equivocat. “Per defensar les companyes de classe treballadora dels pobles de l’Estat, apostem per enviar les nostres militants a places espanyoles de bous a combatre aquesta amenaça”.

Malgrat tot, sembla que el que no ha aconseguit el Coronavirus, ho aconseguiran els bous. Quedarà Mallorca al marge?

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí