Augmenta el nombre de comes etílics després de la selectivitat

0
775

“Amb l’examen de matemàtiques s’han passat molt però jo em passaré més avui amb els Malibú amb pinya”. Aquestes són les contundents declaracions d’un estudiant de Manacor que just ahir va acabar la selectivitat. Prefereix conservar l’anonimat perquè passa pena de què els seus pares s’assabentin que beu per celebrar i per oblidar. “Fins a l’agost no faig els anys i legalment no puc beure alcohol però que punyetes…” afirma el jove.

Foc i Fum ha fet un treball d’investigació per diferents zones de festa de Mallorca per saber quina és la situació dels joves que ahir varen examinar-se de les PAU. El 80% dels supermercats de l’illa varen acabar amb les existències de Malibú i de granadina als supermercats de Mallorca. Estava clar que els acabats de examinar preparaven un vespre ple d’alcohol, bauxa i frenesí descontrolat.
Per això, el nombre de comes etílics entre els joves de 17-18 anys ha augmentat en un 110% en tan sols un vespre. De fet, hem presenciat com milers de joves han hagut de ser hospitalitzats a causa de les intoxicacions alcohòliques. “Viva España, viva el rey, viva el orden y la ley ha confessat un jove quan entrava a les urgències de l’hospital de Son Espases.
Tots els entrevistats han declarat que estan fent un entrenament per al seu primer any de carrera universitària: “Volem donar la talla en les properes biofestes” explica en Miquel de Son Ferriol. Amb aquesta rigorosa feina d’investigació que ens ha deixat amb una mica de ressaca, hem pogut comprovar que el jovent acabat de examinar no té moltes diferències amb les velles generacions. Ja fa prou qui als seus s’assembla, diuen.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí