Armengol anuncia que anirà de birres a cada local de Balears per salvar la restauració

0
818

Després de la nombrosa manifestació convocada el dia d’ahir pel sector de la restauració, el Govern ha anunciat un paquet de mesures per fer front a les demandes d’aquest sector. Ha estat la pròpia presidenta, Francina Armengol, la que ha anunciat aquestes mesures.

D’entre totes, en destaca una, i és que la presidenta s’ha compromès a formar un equip encapçalat per ella mateixa que es dedicarà a anar de birres per tots i cadascun dels locals de restauració de les Illes Balears.

Diversos mitjans de comunicació han posat en dubte l’aplicació d’aquesta mesura, ja que hi ha vigent un toc de queda i uns horaris estrictes pels locals, però la presidenta ha assegurat que ja té experiència prèvia, i que tot això es va provar, amb èxit, en un projecte pilot al més d’octubre en col·laboració amb el Hat Bar.

Això sí, la presidenta ha precisat que no formarà part d’aquest el equip el seu director general de comunicació, “ja que està vist que no aguanta el meu ritme”, ha declarat.

El sector de l’hoteleria s’ha mostrar il·lusionat amb aquesta mesura, atès que coneixen la capacitat de Francina per assolir aquest repte.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí