Aqualand compra el torrent de Pareis per ampliar les seves instal•lacions

0
1276

El famós parc aquàtic mallorquí ha firmat un contracte amb el govern de les Illes Balears que li permetrà ampliar les seves instal·lacions fins a la zona de Tramuntana, concretament al Torrent de Pareis. Segons ha explicat un representant d’Aqualand, feia anys que anaven darrere d’aquesta ampliació perquè la zona és idònia i totalment aprofitable per a fer-hi un parc d’atraccions d’aigua. “Hi posarem piragües, ràpids, piscina d’ones i també hi construirem un mega tobogan que s’anomenarà Very Long Pareis” ha explicat el representant.

Segons ha explicat la directora del parc, Mar Emeva, es tracta d’un projecte molt ambiciós  que atraurà a milers de turistes d’arreu del món i que no serà gens nociu per al medi ambient. De fet, el Very Long Pareis pretén ser el tobogan més llarg del món i inclourà diversos loopings que seran l’enveja dels parcs aquàtics d’arreu del món. “És un lloc idoni perquè gairebé no hi haurem de fer obra i a més, si tenim algun accident podrem cridar a la brigada de salvament tirant d’inversió pública i estalviar-nos una pasta en mesures de seguretat; és una idea brillant” ha afirmat la directora del parc aquàtic. Segons ha informat Emeva, Aqualand planeja fer una promoció de 2×1 durant l’estiu de 2016 a tots els visitants del parc, ja què serà a partir d’aquest moment quan es posaran en marxa les primeres atraccions a la zona del torrent.

Diverses organitzacions ecologistes així com excursionistes i amants de la naturalesa d’arreu del món s’han mostrat en contra d’aquesta esbojarrada mesura i han posat en marxa diverses mesures per tal de promoure la protecció d’una zona tan nostrada. “Això és inadmissible! És una zona protegida i forma part del Patrimoni Mundial. No tolerarem la seva destrucció” ha afirmat Miquel Frau del GOB. “Tot i així, si ho acaben fent esper que com a mínim facin descompte als residents” ha dit Frau.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí