Ampliació milionària de l’aeroport de Castelló després que el FC Barcelona l’utilitzi

0
720

La diputació de Castelló ha anunciat l’inici d’unes obres d’ampliació de l’aeroport Castelló- Costa dels Tarongers amb l’objectiu de donar cabuda a vols internacionals  provinents de Sri Lanka, l’Àfrica o els EUA. La decisió s’ha pres fa unes hores, just després de saber que els jugadors del FC Barcelona aterraven avui a Castelló per a jugar el partit de Copa del Rei contra el Villareal. “Ens ha sorprès que algú utilitzes l’aeroport i encara més que fossin els jugadors del FC Barcelona ” afirma Ximo Blayo, president de la diputació de Castelló.

Tot i reconèixer la inutilitat de l’aeroport, Blayo ha defensat que l’ampliació és totalment necessària “perquè l’actual aeroport no dóna l’abast”. Les reformes començaran aquest estiu i tindran un cost de 50 milions d’euros. L’objectiu, explica el president, és fomentar el turisme a la zona, sobretot a la ciutat fantasma de Marina d’Or. “Hem parlat amb el govern de Mallorca i ens han explicat les claus de l’èxit: alcohol, mamading i descontrol” ha declarat Ximo Blayo.

Un dels veïnats de la zona, Miquel Puig, no pot amagar la seva sorpresa:  “Em pensava que aquest aeroport era de broma però des de que sé que tota la plantilla del barça l’utilitza, ja no sé que creure”. D’altra banda, un dels empleats de l’aeroport ha declarat que ell havia triat aquest lloc de feina per la tranquil·litat que aportava. “Jo tinc pànic a les multituds, no sé com ho faré quan comenci a passar gent per l’aeroport” explica espantat.

L’aeroport Castelló-Costa dels Tarongers o “el aeropuerto del abuelo”, tal com el definia a les seves nétes l’expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, va obrir les seves portes l’any 2011 després d’una gran polèmica. Va tenir un cost de 150 milions d’euros i gran oposició popular pel seu impacte mediambiental i pel seu emplaçament proper als aeroports de València i Tarragona . “Tots els que criticaren la creació d’aquest aeroport es poden anar menjant les seves paraules” afirma Fabra amb pedanteria des de la seva cel·la de la presó d’Aranjuez.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí