Agricultors de Mallorca es posicionen en contra de la ‘receta campesina’

"Mesclar una tomàtiga, juliverd i ceba no ens representa"

0
749

“Ni receta campesina ni hòsties. Això no és de foravila. Aquesta puta gent de metròpolis se pensa que per mesclar dues merdes amb olor a pebre ja és de camp!”, exclama Joan Riutort, president de l’associació de Foravilers Cansats De Que Se’ns Pixin a Sobre (FCDQSPS). Riutort i tota l’associació de foravilers a qui representa han començat una vaga per deixar de subministrar patates a la famosa marca de patates fregides Leis.

D’entre les demandes destaca l’abolició de qualsevol producte etiquetat com a receta campesina, ja que “atempta contra els drets dels agricultors i banalitza el menjar de camp”. Segons Tonina Maiol, vicepresidenta de l’organització, “mesclar una tomàtiga, juliverd i ceba no ens representa i dona a entendre que qualsevol mescla d’hortalisses i plantes provinents del camp és acceptable. Però què s’han pensat?”.

Finalment, com que “no es pot criticar sense aportar una solució”, Riutort confessa a Foc i Fum que estan a punt de treure la seva pròpia marca de patates fregides: “La primera línia del producte seran les patates fregides amb gust a frit de matances, tot amb ingredients naturals i de qualitat”.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí