ABC destapa l’enganyifa: Rafa Nadal màxim accionista de Foc i Fum

Els injerts de pels s'han pagat amb el sou de Foc i Fum

0
650

El diari d’informació seriosa i gens nacionalista, ABC, ha destapat avui el secret més ben guardat de la nostra redacció: Rafa Nadal és el màxim accionista de Foc i Fum.

Arran de la informació publicada, la nostra publicació vol confirmar la notícia: “Finalment, ens veiem obligats a confirmar que en Rafelet és el nostre màxim accionista. Fa 6 anys ens va reunir per proposar-nos de començar aquest projecte però ens va fer prometre que no diríem que ells hi estava involucrat”, confirma la redacció de Foc i Fum.

“En Rafel era un bon tio, amb sentit de l’humor i no li importa que li prenguin el pèl”, afirma n’Antònia Greixonera. Ulisses, per la seva banda, apunta que “en Rafel sempre s’ha portat bé i ens dona classes de pàdel a la seva acadèmia”. Vicent Roí, l’última incorporació a Foc i Fum accepta que ell no li tenia simpatia, però des de que el coneix li ha caigut tan bé que s’ha fet espanyol.  La nota negativa l’afegeix Pep Boira, qui confirma la bona relació amb el tenista però també demana al tenista que pagui algun sou, ja que “du 6 anys sense pagar nòmines”.

Ara que s’ha destapat el secret Foc i Fum ha confirmat que iniciarà una purga interna per saber qui ha estat el talp. “Tot apunta als glosadors que hi havia a l’inici, però encara no en tenim la certesa”, accepta Pep Boira.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí