A Búger fa vint anys que no hi passa res

0
1274

Búger és el petit municipi, que tan sovint passa desapercebut per la major part de gent de Mallorca. És aquell municipi que t’oblides d’anomenar quan fas una llista de tots els municipis de l’illa, és aquell municipi que només recordes quan algun senyal per la carretera l’anomena. Foc i Fum ha descobert perquè Búger passa tant desapercebut, més que d’altres pobles de mida semblant i inclús més petits. Resulta que a Búger, fa vint anys que no hi succeeix cap esdeveniment noticiable.

Foc i Fum hem fet una exhaustiva feina d’hemeroteca periodística i la realitat ha estat aclaparadora, a Búger no hi passa res, no només en l’àmbit de successos, sinó que tampoc a nivell polític o cultural, no tenen cap personatge mediàtic, ni festes especials, ni tan sols hi han passat les estrelles de la televisió balear Toni Ballador i Toni Pato amb els seus famosos i interessants programes.

Finalment, amb aquesta notícia, Búger tornarà a ser protagonista vint anys després de la darrera vegada, esperam que després en venguin moltes més.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí