TIRME posa en nòmina el piròman de contenidors de Palma

Veu la llum un contracte que vincula el piròman de contenidors de Palma amb l’empresa.

0
183

Des de la incineradora de Son Reus reconeixen no donar l’abast amb tanta merda. “Cada contenidor que crema és un problema que llevam a Mallorca i passam a la capa d’Ozó, enfora.” -Afirma el responsable de la planta- “No volem incitar a la piromania, però ara que s’acosta Sant Antoni podríem fer-ho venir bé”. Reflexiona, Toni Caliu, sobre les polítiques dutes a tirme els darrers anys: “No ens surt a compte cremar hectàrees de la Serra de Tramuntana per tres o quatre contenidors que hi pugui haver; sense tenir en compte que algun és de vidre i no pren. Sobretot -remarca- amb el poc que paguen els especuladors immobiliaris últimament, i és que “Sa Serra” ja no està de moda.”
Des de la planta recorden que, així com la importació de la merda d’Europa va ser un autèntic frau, crema molt bé, i si algú en vol per encendre l’estufa o cremar rostoll, ara que fa tan humit, en tenen camionades.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí