El restaurant que feia variats sans, es veu obligat a tancar

0
87

Na Teresa Quínoa va obrir fa un any el restaurant “Healthy Variats” a Petra, un restaurant on només servien variats, amb la diferència que aquests eren equilibrats, sans, sense greixos, seguint la moda de la cuina healthy. A més a més, combinava els seus variats amb batuts verds, només tenia llets vegetals i sucre sense refinar. Després d’un any es veu forçada a tancar el restaurant.

“M’he arruïnat, no em queda més remei que tancar el restaurant i anar a viure davall d’un pont. Crec que no va ser una bona idea de negoci”, així ens ho explicava na Teresa. Resulta que en tot Petra només hi ha una persona vegetariana i la majoria de la població pren menjar greixós inclús per berenar. “A més a més, no vaig aconseguir que cap plat no tengués gust de col bollida. Crec que la gràcia del variat és que no és saludable” deia Teresa.

El poble no només no li agradava el Healthy Variats, sinó que inicià una campanya a les xarxes socials amb el lema: “Volem greix a rompre i gens de cogombre”. En algun moment la campanya superà les xarxes i aparegueren pintades a fora del local del restaurant.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí